Luk flere salg Identificer anonyme salgsleads på dit website.

Identificer virksomheder fra hele verden

Uanset om du sælger til virksomheder og offentlige myndigheder her i Danmark eller på den anden side af jorden, kan du udnytte LeadTracker til en mere effektiv salgsindsats. LeadTracker kan identificere virksomheder og deres beliggenhed i hele verden − helt ned til, hvilken by de bor i.

Hvad vil du vide om et lead, inden du ringer?

For hvert identificeret virksomhedsbesøg har du adgang til al den information du behøver, for at kunne indlede et effektivt salgsfremstød. Hvordan fandt virksomheden dig? Hvilke søgeord brugte de? Hvilke produkter eller undersider har de læst om på dit website? Hvor er virksomheden beliggende? Alt sammen overskueligt og let tilgængeligt.

Automatiseret distribution af kundeemner

Informationerne fra systemet kan tilpasses og leveres fuldstændig efter din virksomheds behov. Vil du f.eks. starte dagen med en PDF eller et Excel-ark med alle de virksomheder, der besøgte jeres hjemmeside i går? Eller hvad med en rapport med de virksomheder, der har besøgt jeres hjemmeside i den sidste uge, og som er beliggende i hovedstadsområdet − leveret direkte i indbakken til sælgeren med ansvar for netop det område?

Nem og simpel installation

LeadTracker hostes af os og leveres som en software-service. Du skal derfor ikke bekymre dig om drift eller backup. Installationen af systemet består kun af en lille sporingskode, der indsættes på din hjemmeside. Det tager kun 5 minutter.

Ubegrænset support

Selvom vi har arbejdet meget på at gøre systemet så simpelt og brugervenligt som muligt, kan selv den bedste få behov for hjælp. Derfor tilbyder vi alle kunder fri og ubegrænset support − både på e-mail og telefon.

Book gratis demonstration